Bröllop i Barcelona

Bröllop i Barcelona

Visst finns det något alldeles magiskt med Barcelona? Här finns något för alla; Gastronomi i världsklass, storstadspulsen, utsikt över Medelhavet, strandlugnet, vinfälten, de fantastiska takterrasserna och för att inte tala om Antoni Gaudís oslagbara mästerverk. Många är anledningarna till varför Barcelona kan vara en oslagbar destination för det bröllop ni drömmer om.

Att anordna sitt bröllop i Barcelona har den stora fördelen med att det finns tusentals fantastiska möjligheter för att möta just det ni söker. Det vi älskar att visa våra par är även alla fantastiska möjligheter som finns i utkanterna av Barcelonas stadskärna: Det räcker med en halvtimmes färd för att komma till helt nya miljöer där fantastiska slott, masías, vingårdar, mysiga stränder och SÅ mycket mer nås.

Barcelona har något som passar precis alla och är dessutom en destination där det finns många alternativ för olika prisnivåer. En fantastisk fördel som många av våra par brukar uppskatta är att kostnaden för mat och dryck på bröllopsfesterna ofta är mycket attraktiv då kvalitén hålls högt utan att kostnaden behöver springa iväg. Alla bröllopsbudgetar är unika och detta är något vi alltid respekterar och hjälper er med.

Varför inte kombinera ert bröllop i Barcelona med en härlig semestervecka med familjen och/eller vänner och kanske en efterföljande honeymoon på Baleariska öarna? Möjligheterna är gränslösa, kontakta oss för att se hur vi som wedding planners hos Evelina & Adrià Weddings kan hjälpa just er med ert bröllop i Barcelona.

Tre ord från Evelina om varför Barcelona är perfekt för bröllop: Havet, bergen och stämningen!
Tre ord från Adrià om varför Barcelona är en magisk plats att gifta sig på: Unikt, folket och maten!