Bröllopsplanerare i Spanien: Evelina & Adrià

Bröllopsplanerare i Spanien: Evelina & Adrià

Vi förstår hur viktigt valet av en wedding planner är.

Det är personerna som måste förstå just er, hur ni önskar att arrangemanget kring en så fantastiskt viktigt, stor och fin dag av era liv som just ert bröllop är. Utmaningen blir extra stor genom att anordna sitt bröllop utomlands, på en plats där ni kanske inte har lika stor möjlighet att besöka själva under bröllopsplaneringen. Därför kan en wedding planner hjälpa till att göra hela denna viktiga process enklare för er.

Evelina: Kommer från Sverige men har bott, studerat och arbetat i Spanien sedan 2008. Jag lärde mig flytande spanska genom att som 19-åring börja mitt första jobb i Spanien inom Barcelonas restaurang- och hotellbransch, vilket också öppnade vägen till resten av min karriär som eventarrangör och bröllopsplanerare.

Innan vi startade vår dröm med att öppna upp Evelina & Adrià Weddings har jag under mer än 10 år drivit, planerat och organiserat många olika event och resor för alltifrån stora konferensresor för multinationella företag, till mer intima sociala tillställningar – alltid med bas i Spanien!

Att ha äran att ta emot Skandinaviska par och gäster gör mig otroligt lycklig för att aldrig förlora mitt band till mina rötter och samtidigt ta fram det bästa av Spanien för våra kunder.

&

Adrià: Från Spanien, mer specifikt från Alella som är ett vindistrikt bara 15 km utanför Barcelona och som jag skulle vilja påstå är en av Spaniens mest välbevarade juveler för att upptäcka och fira unika bröllop på.

Innan vi startade Evelina & Adrià Weddings så har jag jobbat inom ett flertal olika sektorer såsom real estate, eventplanering, sports management och organisering av större samt mindre sport-event.

Det jag har älskat mest i min tidigare jobberfarenhet har alltid varit att möta människor och kunna möta mina kunders önskemål.

Jag älskar att resa runt hela världen, både för jobb och privat. Även om min svenska är begränsad (fast jag jobbar på det!) kan jag hjälpa till med min erfarenhet och goda kontakter samt på katalanska, spanska och engelska.

Vår historia

Vi är alltså Evelina och Adrià. Ett par som hjälper andra par att förverkliga drömmarna om sin stora dag.

Varenda kärlekshistoria är unik, precis som vi tycker att just ert bröllop ska vara.

Vår historia?
Ja, den började med en after work och två vermouths i Sagrada Familia-distriktet i Barcelona. I vårt gemensamma liv sedan dess blandar vi kulturer och länder. För att skapa vår historia reser vi runt och utforskar världen. Resor för jobben, nyfikenheten och passionen!

Vi lever ett kustliv längst en av Medelhavets, fortfarande, mest hemliga stränder,  där vi firar vår kärlek och alla små ögonblick tillsammans. Här föddes tankar och idéer som lade grunden till Evelina & Adrià Weddings.

Vi har med hjälp av just vår historia och tillsammans med erfarenhet, hängivelse och engagemang de bästa förutsättningarna att tillsammans med er skapa ert drömbröllop!

Vad är er historia?